HELP! Ik durf de sportschool niet in!

Bang om uitgelachen te worden. Bang dat mensen je dik vinden. Bang dat je er helemaal niks van bakt. Bang, omdat je geen idee hebt hoe alles werkt. Bang voor de sportschool. Herken je het probleem? Erg vervelend, maar geloof me, je bent echt niet de enige die met dit probleem zit. Je zou graag willen sporten in de sportschool, maar er zijn bepaalde redenen waarom je niet durft. Dingen die je tegenhouden. Herkenbaar? 

Bang dat mensen me dik/dun vinden

Als er ergens mensen zijn die andere niet beoordelen om hun lichaam, dan zijn het de mensen in de sportschool wel. Iedereen die fitnesst, heeft een reden. Niemand begon met een mega afgetraind lichaam. Iedereen begint ergens, dus wees niet bang dat mensen je dik of dun zullen vinden. Wees trots op jezelf dat je durft te gaan, ongeacht de vorm van je lichaam. Je moet maar zo denken: Rome is ook niet op één dag gebouwd. De meest gespierde mensen in de sportschool hadden vroeger misschien wel obesitas. Just so you know. :)

Bang dat mensen me zullen uitlachen

Niemand zal je uitlachen, écht niet. Integendeel: mensen zullen juist respect voor je hebben en je bewonderen! Jij doet immers iets wat heel veel mensen niet willen, kunnen of durven. Helemaal als mensen het resultaat zullen zien, zul je overladen worden met complimentjes en respect.

Bang, omdat ik niet weet hoe alles werkt

Niemand weet meteen hoe alles werkt. Dat is met alles zo, of kon jij al wel lezen en schrijven toen je werd geboren :-). 
Laat mij je helpen om alle oefeningen uit te leggen met de juiste techniek.
Je stapt al snel met zelfvertrouwen de sportschool binnen en wil daarna niet anders meer!

 

Zeg JA!

Nu ter kennismaking:

Try out pakket 3 uur Personal Training voor € 125,-

Hierin leer je de eerste drempel over te gaan en bepaal je daarna of je lid wilt worden van de sportschool.
Sport je liever met z'n tweeen, geef je dan beide op en ga gezellig samen sporten!
Wil je graag specifieke oefeningen leren of heb je lichamelijke klachten, dan houd ik hier rekening mee. Geef deze vooraf even door.

Kom op, zet die eerste stap -> mail mij op info@canb.nl en dan gaan we samen de sportschool in!

Ik zie je snel :-)

 


| Meer