Wil jij ook je succes verhaal delen?

PhotoSTUUR JE VERHAAL (MET OF ZONDER FOTO) NAAR info@canb.nl.

KEEP UP THE GOOD WORK AND STAY HEALTHY!

Succesverhaal Agnes

Ik ga even Linda promoten, mijn gewichtsconsulente! 
Vorig jaar juni bij haar geweest om mijn ’stoppen-met-roken-10-kilo-extra’ weer kwijt te raken. Geen extreem dieet maar mijn eten aanpassen, gezond eten, keuzes maken en een gewoonte van maken. 
Viel niet altijd mee, maar als stoppen met roken lukt waarom zou dit dan niet kunnen. En het lukte, ging wat langzamer door het gedoe met mijn voet, maar mijn 10 kilo is er weer af.
Eind oktober kreeg ik te horen dat er nog meer kilo’s af moesten ivm mijn gezondheid, ook nu weer naar Linda en mijn ’dieet’ werd wat aangepast (cholesterolverlagend). En wij gaan er nog meer kilo’s van af werken ?
Ik ben heel blij dat ik Linda heb gemaild vorig jaar, je moet het zelf doen maar met haar is het ECHT te doen, goed persoonlijk advies, pas je eet stijl aan samen met haar!! DOEN! 

Ow en als je wil kan je ook heel fanatiek sporten met haar, maar daar heb ik niks mee ??

Thanx Linda

Succes verhaal Georgette

Ik ben in augustus 2017 bij Linda begonnen omdat ik mijn vetpercentage wilde verlagen en omdat ik zocht naar een aangepast voedingsschema bij mijn meer dan 6 uur per week intensieve workout aansloot.
Ze heeft me begeleid met een eenvoudig maar duidelijk schema.
Sindsdien ben ik 1 kilo lichter, totaal 7,4 cm kwijt, waarvan 3cm rond de buik en 2-3% vet lager.
Linda heeft verstand van zaken en is altijd bereikbaar.
Kortom ik ben een zeer tevreden klant.

Georgette

Succesverhaal Debbie

Begin voorjaar 2017 ben ik begonnen met sporten op de sportschool en kwam ik in contact met Linda. Ik wilde graag wat kilo’s kwijt en fitter worden. Omdat ik het lastig vond om een dieet te volgen, heb ik Linda gevraagd een voedingsschema te maken en mij hierin te begeleiden.
De kilo’s vlogen eraf maar nog belangrijker is dat ik me fitter en gezonder voel dan ooit.
De terugkerende metingen waren een moment waarin ik gemotiveerd werd door Linda en met mijn vragen bij haar terecht kon.

Ook heeft Linda ervoor gezorgd dat ik een trainingsschema heb wat bij mij past en weet ik hoe ik de oefeningen moet uitvoeren.
Hierdoor heb ik plezier gekregen in het sporten. Daarnaast is het super fijn dat ik weet dat ik met vragen bij Linda terecht kan!

Linda: bedankt voor al je motivatie, enthousiasme en positieve aanpak. Jij was het “duwtje in de rug” dat ik op dat moment nodig had. 

Groetjes,
Debbie

Succesverhaal van Pia

Toen ik op Google zocht naar een goede sportschool, kwam ik de site van Linda tegen. Haar pagina sprak me meteen aan. Niet snel daarna zaten we om de tafel voor een sport- en voedingsschema. Haar enthousiasme voor fitness werkte aanstekelijk op mij.

Van een meid die er ongezond en ongelukkig uitzag, veranderde ik door de voeding en sportlessen in een gezondere beter versie van mezelf. Heel veel dank Linda, voor je vertrouwen en hulp in en voor mij. Je bent een topper.

Veel liefs,
Pia

Succesverhaal van Jhelissa

Photo
Inmiddels 15 kilo afgevallen en nog slechts 5 kilo te gaan! Mede dankzij de enorme steun en samenwerking van mijn voedingscoach Linda en personal trainer Liselot! 

Super blij dat ik zover ben gekomen. Super goede service en altijd bereikbaar! En als je het effe niet meer zit zitten.. weet ze je weer te motiveren!❤  

 

Succesverhaal van Linsey

Photo
Eind november 2016 nam ik contact op met Linda om een stok achter de deur te krijgen wat betreft sporten en afvallen.
Samen met die stok achter de deur kreeg ik ook een hoop motivatie en enthousiasme. En dat wierp z'n vruchten af.
Krachttraining werd leuk en hoewel het me niet altijd makkelijk af is gegaan, wist Linda mij altijd te motiveren net even dat stapje verder te gaan.
Mentaal werd ik hier steeds sterker van. Ik kon steeds meer aan en durfde mezelf meer te laten zien in de sportschool.
Met steeds meer zelfvertrouwen liep ik rond. Zowel in de sportschool als daarbuiten.
Mensen zagen aan me dat ik weer lekkerder in mijn vel zat en dat mijn lichaam veranderde. Want ook dat was natuurlijk niet onbelangrijk.
Voor elk weeg- en meetmoment stik zenuwachtig voor de koude handen van Linda die mij weer gingen opmeten….  
Maar elke keer weer was het een positieve uitkomst. Een hoop centimeters kwijt en een hoop spiermassa gewonnen.
Na een paar maanden samen te hebben gesport, was het tijd dat ik het alleen ging doen.
Super spannend, maar met alle zelfvertrouwen en kennis die ik had vergaard durfde ik het aan. Momenteel ben ik dus hard aan het sporten, maar weet ik dat ik altijd op Linda kan terugvallen mocht ik het even niet meer weten. 

Ik kan niet genoeg woorden vinden om Linda te bedanken wat ze voor mij heeft betekend in de afgelopen maanden! 
Lieve Linda, bedankt voor alles; je motivatie, je kracht, je enthousiasme! De beste keus die ik ooit heb gemaakt is jouw hulp inschakelen. 

Unstoppable!
Linsey Vissers

Succesverhaal van Carmen

Na de dertig al wat jaartjes gepasseerd en de zwangerschap van mijn 2e dochter, was ik ruim 15 kilo aangekomen. Ik had al diverse pogingen ondernomen om hier weer vanaf te raken waaronder supplementen, dieet & sport. Alles ging er mondjesmaat af doch zat er zo weer aan.

Uiteindelijk ben ik bij Linda terechtgekomen voor een voedingsadvies. Niet zozeer minder eten, maar anders eten en een stok achter de deur hebben mij inmiddels 8 kilo lichter gemaakt. Ik ga nog even door tot ik weer lekker in mijn vel zit, dat gaat zeker lukken!

Bedankt Linda!

Groetjes,
Carmen.

Succesverhaal van Christi

Photo
Al een aantal jaar kom ik op de sportschool, helaas hield ik dit niet lang vol en stopte ik er weer mee. Tot dat ik met Linda in contact kwam. De krachttraining schema’s van haar doen wonderen en nu kom ik 2 keer per week naar de sportschool met heel veel plezier.
Ik weet het nog als de dag van gisteren. Het was midden in de zomer dat ik mijn eerste afspraak had met Linda. Hier kwam ter sprake dat ik te weinig at. Hé?! dacht ik meteen hoe kun je dat nou zeggen? Ik val niks af en nu moet ik nog meer gaan eten ook. Ik ben het toch maar gaan proberen en dat ging en gaat soms nog niet zonder slag of stoot. Maar toch is het me inmiddels aardig gelukt en weet ik mezelf ook weer op het rechte pad te krijgen, ook als het even niet zo gaat zoals het moet wat voeding betreft. 
De meet en weeg momenten zijn voor mij iedere keer weer een leuk uitje, want de resultaten zijn inmiddels goed zichtbaar en ik voel me heerlijk!
De training maar vooral ook de manier van eten heeft mijn leven veranderd en zonder Linda had ik niet nooit voor elkaar gekregen.
Lieve Linda, ik heb het al vaker tegen je gezegd.
Je bent voor mij een gezond blikje RedBull met heel veel positieve energie.
Dank je wel. Knuffel Christi

Succesverhaal van Jeannette

Photo
Met dank aan Linda ben ik meer gaan eten en heb ik eigenlijk mijn leven gered.
Ik was ten einde raad, van alles geprobeerd, maar het lukte maar niet om de baas te worden over mijn eetprobleem, ik was veel te licht en at toch nog steeds te weinig. 
Ik had Linda een keer kort gesproken en ze zei, als ik haar hulp nodig had, hoorde ze het wel. Toen was het moment daar, ik stuurde haar een berichtje dat ik haar hulp nodig had. We zaten snel om de tafel. We hebben veel gepraat, ze heeft een voedingsschema en trainingsschema op gesteld. Ik besefte toen het is nu of het kan wel eens te laat zijn. Het is Linda gelukt om er voor te zorgen dat ik de schakelaar in mijn hoofd omzette en meer ging eten. In bijna 4 maanden tijd ben ik 14 kilo aan gekomen. Ik weet dat het eten een zwakker punt zal blijven bij mij, maar ik blijf door vechten en geef niet op. Linda heeft me power gegeven! 
Ik ben zo blij en trots dat het gelukt is. Linda wist de juiste woorden te brengen. 

Linda, heel erg bedankt! Je bent een topper!

Dikke kus Jeannette

Succesverhaal Mevr. Verhoeven

Photo
Hoi Linda, hier een tevreden klant die heel blij is met het verliezen van ruim 5 kilo’s het lijkt niet veel, maar voor een vrouw op leeftijd is op gewicht blijven belangrijk.
Dankzij jou heb ik een knop om kunnen zetten, ben meer en gezond gaan eten en gaan sporten.
Voor mij is het niet moeilijk meer om op gewicht te blijven ik heb mijn doel bereikt, missie geslaagd!
Dank je wel.

Succesverhaal van Ageeth

Photo
Sinds april 2015 sport ik bij Butzelaar en kwam ik vooral naar de sportschool voor cardio met daarnaast wat krachtoefeningen.

Ik merkte echter dat ik qua krachttraining stil bleef staan en ook te weinig ervaring had om hier zelf stappen in te ondernemen. De flyer waarop Linda haar Personal Training aanbood, kwam dus ook als geroepen. Ze maakte een fitness -en voedingsschema voor mij en heeft een aantal PT lessen gegeven om mij te laten zien hoe ik de oefeningen juist moest uitoefenen.

Niet alleen merkte ik door de combinatie van betere voeding en meer krachttraining dat mijn lichaam veranderde, ook kreeg ik ontzettend veel plezier in de krachttrainingen! Dit heb ik voor een heel groot deel aan Linda te danken :)

Nog steeds ga ik elke dag met hetzelfde plezier naar de sportschool en ben ik gedreven om nog meer vooruitgang te boeken.

Daarbij is het fijn om te weten dat je altijd bij Linda terecht kan voor vragen of nieuwe voedings-of fitness schema's!

Succesverhaal van Niels Scholten

Na heel wat jaren fitness boekte ik geen vooruit gang meer.              
Schommelde met mijn gewicht en had regelmatig maag- en darm klachten.  
Ik had zelf al veel geprobeerd met het variëren van mijn eetpatroon maar ik kwam er zelf niet uit.                                                                                                                
Ik raakte regelmatig met Linda aan de praat hierover en heb haar gevraagd of ze een trainings- en voedingsschema voor mij zou willen maken.
Met als resultaat dat ik nu qua gewicht stabiel blijf, mijn vet percentage daalt, meer kracht heb, fit/energiek voel en het aller-fijnste dat ik geen maag- en darmklachten meer heb!

Het eetpatroon is heel goed vol te houden en Linda begeleid en motiveert super!
Kortom: ik ben zeer tevreden!

Succesverhaal van Jasmijn

Photo
Al heel lang kwakkelde ik met mijn gewicht, meerdere diëten geprobeerd en elke keer kwam het er net zo hard weer bij.
Ik was veel aan het sporten, vooral cardio en boekte weinig resultaat.
Toen kwam ik met Linda in contact en dacht ik; dit is het laatste wat ik probeer en anders zie ik het wel.
Meerdere dagen moest ik mijn eetpatroon bijhouden en deze aan Linda doorgeven.
Van daaruit heeft Linda een voedings- en sportschema voor mij gemaakt.

Toen ik mijn trainingsschema zag was ik erg benieuwd of dit zou werken omdat het vooral krachttraining was en
ik absoluut geen bodybuildster wilde worden.
 
Maar het goede voornemen was begonnen en ik had er enorm veel zin in.
In het begin moest ik wel even wennen aan de verandering van mijn eten, maar al snel werd dit een routine en was het makkelijk vol te houden.
Na een maand zag ik al verandering in mijn lichaam en werd ik juist nog meer gemotiveerd om door te gaan.
Na 2 maanden durfde ik het aan en ben ik op de weegschaal gaan staan…..12 kilo kwijt!.
Ik was erg blij met het resultaat en zie ook echt de verandering aan mijn lichaam.
 
In het begin heb ik zeker wel mijn dipjes gehad en was het soms lastig, maar door coaching van Linda heb ik doorgezet en
heb ik mijn resultaat geboekt. Nu is het een kwestie van bijhouden en ik moet zeggen dat het vanzelf gaat. 

Succesverhaal van Ivon Chiew

Ik ben bij Linda terecht gekomen doordat ik op zoek was naar een plek waar ik hot yoga lessen kon volgen.
Zo kwam ik via een klant op de site van lekker in je lijf yoga en zag ik dat ik ook een pakket kon aanschaffen met 13 weken yoga en een consult en voedingsadvies van Linda. De keuze was makkelijk.

Ik heb Linda gevraagd of ze zich wilde richten op een gezonder eetpatroon met als doel meer energie gedurende de hele dag.
Het bijhouden van mijn voeding vond ik erg confronterend.
Ik dacht dat ik goed bezig was maar eigenlijk kreeg ik veel te weinig binnen.
Nu eet ik veel meer dan eerst, ik kom niet aan, ik val niet af en ik voel me kiplekker!
De vermoeidheid is een stuk minder en ook mijn andere ‘vage klachten’ zijn nu een stuk minder.
Kortom, een zeer tevreden klant!

Groet,
Ivon

Succesverhaal van Michel

Photo
December 2014 ben ik een weddenschap aangegaan om mee te gaan doen aan de triathlon Noordoostpolder in Emmeloord. Een sport die ik wel kende van het kijken maar niet vanuit het beoefenen.
Na maanden trainen, met een redelijk intensief, gemiddeld 5 a 7 uur per week, kwam het punt dat ik niet verder kwam met resultaten.
Afstanden werden steeds lastiger, uithouding bleef “hangen” en de kilo’s vlogen er af.
In 7 maanden tijd bijna 10 kilo tot een niveau dat als niet normaal werd beschouwd.

Na een tip van mijn “zusje” werd ik gewezen op Linda Geerts van CANB. Een eerste gesprek, telefonisch consult zeg maar, moest ik gaan bij houden wat ik at in 5 dagen tijd en wat ik aan sport deed in dezelfde periode.
Best wel een klusje moet ik heel eerlijk zeggen maar de uitslag was verbluffend en ineens werd duidelijk waarom ik niet verder kwam met mijn prestaties!

Mijn voedingsschema moest drastisch aangepast worden en hiervoor maakte Linda een keurig schema met wat, wanneer, hoe laat etc. te eten.
Dat lijkt makkelijk totdat je de eerste paar dagen het lijstje volgt en denkt: over 6 maanden heb ik “obesitas” wat een berg eten moest ik verstouwen!

Na een week dit schema gevolgd te hebben kwamen de eerste resultaten, bijna 10 km hard gelopen met nagenoeg geen problemen. 
Een week later zat ik met dezelfde trainings intensiteit al op bijna 13 km voor alleen het hardlopen!!

En uiteindelijk na 5 weken wist ik mijn tijd op de Suyderseetriathlon Urk met bijna 10 minuten te verbeteren ten opzichte van de triathlon hiervoor in Stiens waarbij ik het schema nog niet had.

Al met al kan ik zeggen dat zonder de hulp van Linda Geerts, het inzicht van voeding, en natuurlijk ook mijn eigen doorzettingsvermogen ik niet tot een dergelijk resultaat was gekomen.

Succesverhaal van Nynke

Photo
"Linda heeft me kennis laten maken met krachttraining en daar ben ik ontzettend blij mee. Het geeft je voldoening en je ziet je lichaam strakker worden.

In combinatie met haar (op mij persoonlijk afgestemde) voedingsschema zie je al snel resultaat! Waar nodig coacht ze je extra en motiveren kan ze super, echt een aanrader!"

Succesverhaal van Amanda

Photo
"Als zus ben ik natuurlijk een heel klein beetje bevooroordeeld, maar Linda is een topper! 

Door haar jarenlange ervaring en opleidingen kan ze mensen motiveren om het beste uit hunzelf te halen. 

Duidelijk en eerlijk, er samen voor gaan, daar staat Linda voor! 

Wat uw motivatie ook is, afvallen, conditie, gezondheid, u bent bij Linda aan het juiste adres. En uit eigen ervaring, met het gezonde en goed te volgen voedingsschema en de begeleiding van Linda ben ik van maat 38/40 naar maatje 34/36 gegaan en zit ik nu helemaal goed in m'n vel. Ontzettend trots op mezelf en op m'n zus! 


| Meer