Over mij

Hoi, leuk dat je op mijn website bent gekomen en zal mij eerst even voorstellen.
Mijn naam is Linda Geerts en woon in het prachtige Marknesse te Flevoland!

Van jongs af aan ben ik actief met verschillende sporten, maar de laatste 20 jaar ligt de nadruk vooral op fitness/krachttraining.
Voordat ik het fitnesspodium betrad, was ik op zoek naar een personal coach die mij in eerste instantie kon helpen met het opstellen van goed voedings- en trainingsschema. Haar naam is Jolanda Beuving en heb veel aan haar te danken!
Omdat het zo goed ging en ik mijn lichaam zag veranderen, heb ik in de periode van 2002 tot 2004 aan diverse Miss Fitness wedstrijden deelgenomen, waar ik Nederlands kampioene ben geworden op de Nederlandse Grand Prix in de klasse 'Fitness dames'. 
Deze ervaring heeft echt laten zien dat je met de juiste voeding en training elk doel bereiken kunt. 

Voeding en sport zijn belangrijke onderdelen van mijn leven en daarom heb ik de opleidingen gevolgd tot Gewichtsconsulente, Personal Trainer en de cursus Obesitas, Eetverslaving en Gedragsverandering, Bayesian Bodybuilding en Emotie-eten.
Onder de Personal Trainer van de AALO vallen uiteraard ook Fitness Trainer level 1 en level 2 en ook de Master Fitness.
Onlangs heb twee trainingen gevolgd: "Schildklier en Voeding" en "Gewichtstoename tijdens de menopauze". Dit zijn zeer specifieke onderwerpen waar veel mensen klachten aan ondervinden. De juiste voedingsrichtlijnen zijn hierbij dan ook noodzakelijk.
Uiteraard ben ik nooit uitgeleerd en zal ik mij blijven ontwikkelen door de fitness/voeding trends te volgen en cursussen/trainingen te blijven volgen.

Als personal trainer wil ik door middel van voeding en (kracht)training inzicht geven over gezonde voeding en dat een gezonde lifestyle niet moeilijk hoeft te zijn.  
Het opstellen van een persoonlijk voedingsschema is een zeer toegevoegde waarde die niet elke PT-er kan geven.
De voedingsschema’s zijn niet alleen voor de specifieke krachttrainers maar ook voor elke sporter en iedereen die zich fitter en energieker willen voelen. Ik werk volgens de richtlijnen Gezonde Voeding van de Gezondheidsraad en ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Nog altijd beleef ik elke dag veel plezier in de fitness en met het motiveren en stimuleren van mensen. 
Daarom heb ik besloten om mijn kennis te delen en jong en oud te begeleiden om hun doelstelling te behalen en met blijvend resultaat!
De verandering van hun fysiek geeft mij zeer veel voldoening!

Laat mij jou ook de ervaring geven waardoor je je fitter, gezonder, energieker en slanker voelt!
Ik sta te trappelen om met jou aan de slag te gaan, neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden!

Mail me op info@canb.nl of bel 06-10285122.

Create A New Body - Create Your New Body!

Tot snel en sportieve groet,

Linda Geerts
Photo


| Meer