Waarom CANB?
* Veilig winkelen
* Goede service en garantie
* 14 dagen retourrecht
* Levertijd altijd binnen 6 werkdagen

Levertijden
CANB is duidelijk in het maken van afspraken naar haar klanten. 
Bij ons niet de volgende dag het gekochte artikel in huis maar binnen 5 a 6 werkdagen. Waarom? Om teleurstellingen te voorkomen.
LET OP: Mochten wij door onze voorraad heen zijn en als de fabrikant het product ook niet op voorraad heeft, brengen wij u hiervan gelijk per mail op de hoogte. U bepaalt dan zelf of wij uw bestelling moeten annuleren of uw bestelling in backorder mogen plaatsen.
Wij versturen uw pakket met Post.nl. Tevens krijgt u van ons een track & trace code om de bestelling zelf te volgen via www.tracktrace.nl.
De verzendingen in een envelop gaan met de reguliere post en ontvangt u geen track & trace code.

Retourneren, annulering/herroepen of omruiling
Artikelen kunnen ongebruikt en in originele niet-beschadigde verpakking retour worden gestuurd naar CANB.nl. Afhankelijk van de aard van het retour kan het desbetreffende product omgeruild worden. Dit voor een andere maat, kleur of voor een ander artikel. Geeft u dit aan in een maitje naar ons of via het herroepingsformulier.
Bij een annulering wordt het aankoopbedrag naar u teruggeboekt als wij uw bestelling retour hebben ontvangen. U krijgt dan van ons een bericht.
De kosten voor het aangetekend retourneren zijn voor u. U kunt uw bestelling retourneren naar het volgende adres (geen bezoekadres!):

CANB.nl
Warande 31
8316 CL Marknesse

Voor vragen: info@canb.nl


Veilig en zeker 
Bij CANB hoeft u nooit bang te zijn dat u de bestelde producten niet krijgt of dat u uw geld niet terugkrijgt. Wanneer u iets bij CANB koopt, blijft uw geld veilig op de bank staan tot dat u het artikel heeft ontvangen en de zichttermijn is verstreken. Als u zich bedenkt over een bestelling heeft u 14 dagen de tijd om een product te retourneren en een volledig teruggave te ontvangen. U kunt dus uw bestelling altijd bij CANB.nl binnen 14 dagen herroepen. Download hier uw formulier.
Wij volgen nauwlettend de wetten en regulaties in ieder verschillend land en maken ons er hard voor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Algemene voorwaarden 
Onze algemene voorwaarden kunt u hier nalezen.

Onze gegevens
Bank: NL29RABO0303162848
BTW : NL138337494B01
KvK : 62942174
info@canb.nl

Met vriendelijke groet,


Team CANB



| Meer