Photo
Direct bestellen? Klik hier
Mijn testuitslagen - Klik hier

Zuivere Visolie
Pure Omega-3 olie van 100 % Arctische wilde vis met koudgeperste olijfolie,vitamine D3 en toegevoegde frisse citroensmaak (biologisch, duurzaam geproduceerd en MSC gecertificeerd). Deze visolie is simpelweg niet te vergelijken met andere visolie die tot nu toe te koop was.
De meest belangrijke kenmerken:
 
- Duurzaam gevangen (bijproduct)
- Biologische wilde vis
- Verse olie
- In vloeibare vorm, zo min mogelijk oxidatie en daarmee kwaliteitsverlies
- Beste TOTOX value (zuiverste olie ter wereld)
- Met bloedtesten die het effect aan kunnen tonen
 
Als je met de olie start, krijg je na 4 maanden weer een bloedtest opgestuurd. EQology garandeert dat als je je aan de aanbevolen dosering hebt gehouden, jouw ratio omega 3 / omega 6 gedaald is naar 1:5 of lager, waardoor je aanzienlijk minder kans loopt om ziek te worden. De bloedtest is echt een toegevoegde waarde, meten is immers weten!
Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij aanvang) al 1:3 of lager is, dan feliciteert EQology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug. Van de meer dan honderd mensen die we de afgelopen tijd in Nederland getest hebben, waren er echter maar 4 die onder de 1:3 zaten….”

Waarom vloeibare visolie gebruiken?

Je verhouding tussen Omega 3 en 6 moet in balans zijn. Als je teveel omega 6 binnen krijgt dan sluiten de cellen zich af: de wanden van de cellen sluiten als het ware. Daardoor nemen de cellen voedingsstoffen minder makkelijk op en voeren ze ook afvalstoffen moeilijker af. Maar wat er ook gebeurt is dat je sluimerontstekingen krijgt. Deze kosten je lichaam veel energie want je lichaam wil zichzelf ten alle tijden genezen. (zelfgenezend vermogen activeren). 
 
De meeste mensen hebben een verkeerde verhouding omega 3 en 6 in hun lichaam. Soms is Omega 6 zelfs 30 keer zoveel aanwezig als Omega 3.
Heel veel vis die verwerkt wordt in andere visolie wordt zelfs gevoerd met korrels waarin vooral omega 6 zit! Daar gaat je Omega 3!
 
De basis van een gezonde huid en een gezond lichaam is voeding, maar ondertussen hoor je steeds meer mensen om je heen met klachten over hun gezondheid. Gezond ogende mensen die ‘spontaan’ een hartaanval of beroerte krijgen, mensen die steeds meer ‘vage’ klachten krijgen, maar ook klachten zoals:

– Hartklachten, hoog cholesterol/hoge bloeddruk, fibromyalgie, beroerten, migraine
– Stemmingswisselingen, depressie, angsten, degeneratie van de hersenen, Alzheimer, geestelijke achteruitgang
– Obesitas, diabetes
– Gewrichtspijn, zwelling, artritis, artrose, ziekte van Crohn/darmklachten
– Atopische aandoeningen, allergieën, astma, eczeem en acne
– Slecht herstel, slechte genezing en slechte immuun reactie etc.

Lees hier over hoe Omega 3 je kan helpen bij gewrichtspijn, afvallen en energieker word en ook waarom de vloeibare variant te nemen in plaats van capsules.

Met deze Pure Arctic visolie garandeert men dat de waarde zakt naar 1 tot maximaal 5 dus maximaal nog 5 keer zoveel omega 6 als 3.
Gemiddeld meet men de eerste maal een waarde 17 bij mensen.
Je bloedcellen vernieuwen zichzelf iedere 4 maanden. Ze maken hierbij een ‘kopie’ van de laatste versie, dus op die manier kan je je cellen verbeteren.
Vooraf en na 4 maanden wordt er een bloedtest gedaan (met een vingerprikje dat je zelf opstuurt naar een onafhankelijk laboratorium) en dan is het verschil zichtbaar.
 
De Pure Arctic olie van EQology wordt in flesjes aangeleverd. Er zijn ook heel veel andere merken en varianten te verkrijgen. In capsules bijvoorbeeld. Als je zo’n capsule open maakt zie je (en vooral ruik je!!) pas hoe ranzig de olie in bepaalde gevallen kan zijn.
Ook zorgt het proces waarmee de capsules worden gemaakt er al voor dat er veel meer zuurstof bij de olie gekomen is. De capsules moet warm worden gemaakt om de capsules te kunnen maken.
In deze vloeibare vorm van EQology zie je altijd hoe schoon de olie is en ook de reuk is heel neutraal net zoals de smaak.
De vloeibare vorm wordt alleen even kort bloot gesteld aan zuurstof als je hem gebruikt, daarna sluit je hem weer af en bewaar je hem in de koelkast. De kwaliteit blijft zo optimaal!

Omega 3 en sporters

Merk jij als (top)sporter dat je prestaties steeds wat achterblijven of dat je het niveau niet haalt dat je wel zou kunnen halen? Lukt het je niet helemaal om (top)fit te worden of loop je makkelijk blessures op? Duurt je herstel te lang?

Dit kan heel goed te maken hebben met je cellen.
Als jij een disbalans hebt van omega 3 en omega 6 van boven de 1:5 dan wordt je celwand hard/stijf en gaat ontsteken. Naast dat die ontsteking jouw lichaam energie kost, waardoor mensen vaak (een onverklaarbare) moeheid ervaren, kan er ook niet voldoende zuurstof, vitaminen en mineralen de cel in en afvalstoffen kunnen de cel ook niet goed uit.
Je cellen kunnen dus niet optimaal functioneren en daardoor loop je een verhoogd risico op het ontwikkelen van ziektes.
Maar op het moment dat jouw cellen niet optimaal kunnen functioneren, zal je als (top)sporter ook niet alles uit jouw lichaam kunnen halen.
Herken je dit? Doe eens een bloedtest van Eqology en kijk zelf hoe jouw cellen ervoor staan en ga hiermee aan de slag! 

Wat te doen?

Stap 1: zorg dat je celwand weer flexibel wordt. Dit doe je door je omega 3 (DHA en EPA) inname te verhogen. Zorg wel dat je altijd een zuivere visolie neemt, zoals de Pure Arctic Oil van Eqology.
Bijkomend voordeel van de Pure Arctic Oil is dat hier ook vitamine D en flavonoiden aan toegevoegd zijn, die samen met de omega 3 synergetisch werken op het tegen gaan van ontstekingen.

Stap 2: als je celwand weer flexibel is, zorg nu dat je voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgt.
Voor vele is dit niet haalbaar via de ‘normale’ voeding, kies daarom EQ Essentials. Door de vloeibare vorm en samenstelling wordt het volledige opgenomen in het lichaam. Vitaminen en mineralen zorgen dat een cel van binnen gezond blijft en goed functioneert, daarnaast hebben ze ook een anti-aging effect, verbeteren het immuunsysteem, ontstekingsremmende werking etc. tekorten worden ook in verband gebracht met allerlei psychische klachten.

Eqology producten bestellen

PhotoWil je graag meer informatie? Maak gerust een afspraak voor een (gratis en vrijblijvend) gesprek, mail of bel mij op 06-10285122.

Als je met de Eqology producten wilt starten:
1) Ga je naar nl.eqology.com
2) Klik rechtsboven op login
3) Voer bij EQ ID nummer dit nummer in: 8248343 of klik hier om direct een account aan te maken.
4) Voer vervolgens je gegevens in
5) Maak een gebruikersnaam met wachtwoord aan
6) Klik op registreer.

Je kunt nu producten bestellen in de webshop.
Je hebt de mogelijkheid om producten los te bestellen of in een automatische order van 6 maanden.
Betaal je order met je creditcard of via Ideal; geef daarbij met een vinkje aan dat je je eerste order meteen wil ontvangen!
Je krijgt daarna drie emails: een bevestiging van je order, een welkom mail en een mail met de factuur erin als je voor Ideal hebt gekozen. Als je die laatste niet ontvangt, log dan even opnieuw in en geef aan dat je je order meteen wil ontvangen. Dan ontvang je de Ideal-link en na betaling wordt je order verstuurd.

Iedereen die start met de Pure Arctic Oil word de 1e maand een dubbele dosis aangeraden, dit om je cel een ‘kickstart’ te geven en omdat uit onderzoek gebleken is dat je cel in de maanden daarrna beter in staat is om de omega 3 op te nemen.
Eqology kiest voor een 6 maanden abonnement omdat je lichaam minimaal 4 maanden (120 dagen) nodig heeft voor een totale celvernieuwing, daarom dien je de 2e test na 4 maanden te doen en je lichaam heeft minimaal 6 tot 12 maanden nodig om helemaal in balans te komen. Na 6 tot 12 maanden goed gebruik van de pure arctic oil geef je het dus daadwerkelijk een kans van optimaal resultaat en herstel!
Na 6 maanden kan je het abonnement stop zetten op ieder gewenst moment. 

Na ontvangst doe je de bloedtest. Je ontvangt 1 test bij je bestelling, de tweede test ontvang je bij maand 4. De test sluit je met een code. Maak hier een foto van en bewaar de brief die erbij zit goed. Na opsturen kun je ongeveer drie weken later je uitslag zelf bekijken. Je krijgt hiervan geen bericht!
 
Log in op www.eqologytest.com om je uitslag te bekijken. Voer hier het nummer in dat je op de test hebt geplakt en die in je brief staat. Dus niet je klantnummer!

Als je liever geen abonnement wilt afsluiten, kan je eventueel ook bestellen via CANB, klik hier.
Geef in de mail duidelijk aan welke producten je wilt bestellen en daarna ontvang je een bevestigingsmail van CANB met de instructies.

Gebruik

Aanbevolen dagelijkse dosis is 0,15 ml per 1 kg lichaamsgewicht. Volwassenen die rond de 50kg wegen: 7.5 ml (ca. 1,5 theelepels) per dag. Volwassenen die meer dan 80 kg wegen: 12ml per dag. Er word aangeraden een dubbele dosis te nemen de eerste maand om je lichaam sneller in balans te krijgen en zodat je na 4 maanden zeker op 1:5 zit.

Waarschuwing
Raadpleeg je arts als je anticoagulantia (bloedstollende/remmende medicatie) gebruikt of als je het product wilt geven aan een kind jonger dan 1 jaar.

INGREDIËNTEN

Visolie (EPA and DHA), koud geperste olijfolie, vitamine E (Antioxidant), smaak (Citroen), vitamine D3.

Voedingswaarde per aanbevolen dagelijkse dosis

  Per 7,5 ml Per 12 ml
Energy 60,75 kcal 97,21 kcal
Fats    
Saturated 1 381 mg 2 210 mg
Monounsaturated 3 549 mg 5 678 mg
  of which Omega-9 1 040 mg 1 664 mg
Polyunsaturated 1 295 mg 2 072 mg
  of which Omega-3 1 144 mg 1 832 mg
  of which EPA 397 mg 635 mg
  of which DHA 567 mg 907 mg
Polyphenols 0,6 mg 1 mg
Vitamin D3  6,25 mcg (125 %*) 10 mcg (200 %*)

*Of refererence value RDI

Meer informatie over EQology

EQology is een Noors bedrijf, dat 100% puur natuur voedingssupplementen verkoopt, dus helemaal biologisch en absoluut geen toegevoegde rotzooi! EQology combineert hedendaagse wetenschap gekoppeld aan datgene wat de natuur ons te bieden heeft.
Het topproduct is Omega 3 visolie in vloeibare vorm, de meest zuivere olie ter wereld.
Deze visolie is ontzettend belangrijk voor de basis van je gezondheid, omdat het je celwanden in balans brengt, zodat voedingsstoffen en zuurstof de cel in kunnen en afvalstoffen de cel uit. Verder remt het ontstekingen in het lichaam die ziektes en kwaaltjes veroorzaken. Hierdoor word je veel energieker!
Pure Arctic Oil is de meest zuivere visolie met een totox waarde van 4, wat de laagste waarde ooit gemeten is. Tot voor kort was de laagste waarde 7.
Totox waarde heeft te maken met de hoeveelheid gif-/schadelijke stoffen zoals bijvoorbeeld kwik. Er is geen andere visolie zuiverder en schoner dan deze.
 
Pure Arctic Oil wordt gemaakt van wilde vis, kabeljauw uit de Barentszee, de schoonste wateren die je nog kan vinden op de aarde en ijs- en ijskoud, waardoor de toxische belasting erg laag is. Zeker vergeleken met vissoorten die voor de kust van Peru gevangen worden.
Voordeel van kabeljauw is dat de verhouding EPA / DHA overeen komt met die van de mens, zodat het beter opgenomen wordt dan visolie van andere vissoorten. De kabeljauw lijkt dus qua ‘samenstelling’ het meest op ons, mensen! De olie wordt daardoor bijzonder goed opgenomen. Voor anderen oliën gebruikt men bijvoorbeeld zalm of zelfs ansjovis die een hele andere EPA/DHA verhouding hebben.
 
EQology heeft een bloedtest ontwikkeld om de verhouding omega 3 / omega 6 in je bloed te meten. Deze bloedtest wordt geanalyseerd door een onafhankelijk laboratorium. In deze nulmeting kun je zien hoe je gezondheid ervoor staat. Bij een optimale gezondheid is de verhouding 1:1. Echter bij West Europeanen is de verhouding gemiddeld 1:17, wat betekent dat we 17 keer meer omega 6 als omega 3 binnen krijgen, waardoor de celwanden verharden en gaan ontsteken. Het betreft hier sluimerontstekingen. Je merkt hier niet meteen iets van, vaak uit het zich in moeheid en weinig energie.
Deze sluimerontstekingen zijn als een sluipmoordenaar in je lichaam, ineens kan dit omslaan in een modern ziektebeeld.
Zoals hart- en vaatziekten, ontstekingen van spieren en gewrichten, artrose, diabetes 2 en ga zo maar door.

Bekijk hier het filmpje waarin Hogne Vik uitlegt over de arctic oil

Klik voor meer informatie over Omega-3 vetzuren

Bekijk hier een filmpje over de omega 3 en omega 6

Arctic Oil Omega 3

Totox waarde

De zuiverheid van een visolie word toegekend met een TOTOX-waarde (TOTale OXidatie waarde).
TOTOX-waarde is de som van de peroxidewaarden en anisidine waarden en geeft de mate aan van oxidatie en de schadelijkheid voor levende organismen. De internationale organisatie voor producenten en fabrikanten van omega-3 oliën, GOED (Global Organization voor EPA en DHA omega-3), beveelt een bovengrens aan van de TOTOX-waarde op 26. De EU beveelt een bovengrens van 30 aan. Van de 113 onderzochte producten in het Rubin rapport voldeden slechts vier producten aan de maatstaf van GOED (waarde 26). Hiervan was geen enkel product een commerciële omega-3 visolie in capsule!
De TOTOX-waarde van de Eqology Pure Arctic Oil is 4, en daarmee momenteel het beste en zuiverste omega 3 product van de wereld.

EQ Pure Arctic Oil

Resultaten laten zien dat iedereen die EQ Pure Arctic Oil voor minimaal 120 dagen heeft gebruikt, een verbeterde vetzuur balans heeft bereikt. EQ Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie van kabeljauw, gevist uit de voedzame, Arctische wateren van de Noorse kust.

Goed om te weten:

Voedingssupplementen zijn geen plaatsvervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding.
Geproduceerd volgens de GMP normen.


| Meer